Foto Jan Larsson
|
|
|
Workshop 1 april 2008 kl. 09.00-12.00 SLU Alnarp
Havtorn - livsmedelsråvara med mervärden!
|
Rapport från workshoppen, Kimmo Rumpunen, Växtförädling, SLU Balsgård
|
Havtorn - nya sorter och nya möjligheter, Kimmo Rumpunen, Växtförädling, SLU Balsgård
|
Havtorn ur ett hälsoperspektiv, Klas Sjöberg, Medicin, Universitetssjukhuset i Malmö
|
Hälsosamma lipider i havtorn, Patrick Adlercreutz, Bioteknik, Lunds Universitet
Abstract
|
Karotenoider och tokoferoler i havtorn, Staffan Andersson, Hortikultur, SLU Alnarp
|
Odling och skörd av havtorn, Ingrid Björklund, SLU Torslunda
|
Ekologisk odling och ekologiska produkter av havtorn, Christer och Gunilla Strandå, Strandå ekologiska odlingar, Öland
|
Småskalig produktutveckling baserat på havtorn, Henriette Schmidt, SLU Torslunda
|
Hur tillverka havtornsprodukter i industriell skala?, Ingegerd Sjöholm, Livsmedelsteknik, LTH, Lunds Universitet |
|
|