[
Logga in
]
Hem
Forskningsprojekt
Examensarbete
Partners
Styrgrupp
Dokumentation
Projektansökan
Hantering beviljade projekt
Projektlista
Styrgruppsmedlemmar
Dokument styrgrupp
Projekt
Konferenser 2019
Konferenser 2018
Konferenser 2017
Konferenser 2016
Konferenser 2015
Konferenser 2014
Konferenser 2013
Konferenser 2012
Konferenser 2011
Konferenser 2010
Konferenser 2009
Konferenser 2008
Konferenser 2007
Konferenser 2006
Foto Jan Larsson
Hur hanterar vi livsmedelssäkerheten och salmonella?
Seminarium 11 juni 2007
Beräkning av samhällskostnad av salmonella och camylobacter.
Kristian Sundström
, Fil.dr, SLI
Salmonellasituationen i svensk fjäderfäproduktion. Eva Berndtson, Veterinär, Svensk Fågel
Genetisk resistens mot salmonella hos svin. Ingela Velander, Pojektchef, Danish Meat Association.
Förebyggande smittskyddsåtgärder i större besättningar. Christer Nilsson, Agr., SJV
Att motverka salmonella i foderindustrin. Per-Anders Lindquist, Kvalitetschef, Svenska Foder
Erfarenhet av DNA-baserade snabbanalyser av Salmonella. Thomas Möller, duPont
PCR and RiboPrinting of Pathogens in the Food Industry. Julie Archer, Tech.mgr. DuPont UK.
Rengöring och desinfektion i stallar. Ove Ohlson, Produktchef, Pharmaxim
Intergrated quality systems to reduce Salmonella. Ab Broshuis, Tech.mgr, DuPont Holland
Praktikfall: Salmonellautmaningen på Mellangård, SLU. Veterinär Agneta Jonsson, Flackarp, Lund.