Logistik & distribution av livsmedel!

Hur kortar man värdekedjan och skapar en effektiv distribution som inte äter upp hela marginalen? Jens Thulin, Vismarlövsgården, berättar om hur hans företag arbetar med konsumentkontakt. Han säljer köttlådor med nötkött från gårdens djur och är delägare i företaget Mylla Mat, som förmedlar lokalproducerad mat.

David Ljungberg, SLU Logistik, reder ut hur du som liten aktör kan jobba med transportoptimering.

Ola Fredgardh, äggproducent på Hyllehög gård, levererar ägg direkt till kunden. Under webbinaret berättar han om distributionen och vad som krävs för att skapa ett konkurrenskraftigt system

Tid och plats

Fredag 24 september 2021 kl 13.30 - 15.00, Webinar via Zoom
Länk till arrangemanget mejlas ut dagen innan till de som anmält sig

Deltagaravgift

Konferensen är gratis Just nu 48 anmälda.

Anmälan

Görs på denna sida, senast 24 september

Mer info

Amanda Andersson

Arrangör

Dagen arrangeras av Kompetenscentrum företagsledning (KCF) i samarbete med Partnerskap Alnarp

Anmälningsblankett:

Email

För och efternamn

Ev. organisation

 

De uppgifter du registrerar här kommer att sparas i en databas hos SLU. Personuppgiftslagen/ dataskyddsförordningen kräver att du först godkänner detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på SLU:s webb på sidan Behandling av personuppgifter vid SLU