Mer baljväxter på åkern och tallriken, 2017-11-08
|
Inledning
|
Baljväxternas förträfflighet Cornelia Witthöft, Mohammed Hefni, Ferawati Ferawati
|
Bönor, ärtor och linser i hemmaköket Jenny Damberg , journalist och författare
|
Prevent the World's Doom, Consume a Healthy Legume Sara Da Silva Lernstål, Konstantin Kiratsopoulos
|
Varför är hälsomedvetna kunder intresserade av baljväxter? - Andreas Stephan, Jönköping International Business School, presenterar resultat från ett masterarbete
|
Svenska lantbrukares erfarenheter av att odla baljväxter Georg Carlsson, SLU presenterar resultat från ett masterarbete
|
Är baljväxter miljövänliga? Hur kan vi veta det? Pernilla Tidåker och Elin Röös, SLU, om hållbarhetsbedömningar av jordbrukssystem och produkter
|
Baljväxter i Kalmarregionen Thomas Isaksson från Regionförbundet i Kalmar
|
Kalmar Ölands Trädgårdsprodukter
|
Presentation av forskningsprojekten New Legume Foods (Elin Röös, SLU) och MegaLegume (Lina Svanberg, Rise)
|