Inget är så hett som livsmedel just nu. Vi har passerat 10 miljoner människor i Sverige och snart 7 miljarder globalt. Alla ska få mat, inte bara mat utan god, hälsosam och gärna hållbar, etisk och närproducerad mat. Vi har på senare tid sett flera starka trender; hälsa, bekvämlighet, svenskt, ekologiskt, med mera. Var tar trenderna vägen, hur påverkar det livsmedelskedjan och hur kan man som entreprenör inom jordbruk och trädgård hänga med i svängarna?
Lyssna på initierade talare från handel, entreprenörer och akademi, och mingla med vänner och kollegor, vid årets Alnarpskonferens!
Alnarpskonferensen är en naturlig mötesplats för alla som är engagerade i utvecklingen av de gröna näringarna. I fjol var vi över 200 personer, så det är ett bra tillfälle till mingel och nätverkande.
Dagens syfte: När du som deltagarna lämnar lokalen så ska du ha fått en god inblick om var de stora dragen i omvärldsförändringarna på livsmedelsområdet är på väg och hur det påverkar livsmedelskedjan i Sverige, samt att koppla det till hur påverkar och leder till strategiska beslut i lantbruks- o trädgårdsföretaget?
Vi avslutar dagen med en middag arrangerad av Skånska Agronomklubben, Skånska Lantmästarklubben och Sveriges Hortonomförbund.