Alnarps digitala nötköttsdagdag 2020: Lönsam hållbar nötköttsproduktion

Alnarps Nötköttsdag vänder sig till nötköttsföretagare, rådgivare, lärare, studenter, forskare och andra intresserade inom nötköttsbranschen. - En mötesplats för att skapa kontakter och lyfta behovet av tillämpbar forskning för utveckling av företagandet inom nötkött.

Tid och plats

Torsdag 3 december kl 9 - 12, Webinar via Zoom
Länk till arrangemanget finns med i bekräftelsemejlet du får då du anmält dig!

Deltagaravgift

Fritt Just nu 112 anmälda.

Anmälan

Görs på denna sida, senast 1 december

Mer info

madeleine.magnusson@slu.se
Anmälningstiden har gått ut, vänligen kontakta madeleine.magnusson@slu.se

Anmälningsblankett:

Email

För och efternamn

Ev. organisation

 

9.00

Inledning

Vad påverkar diko och ungnötskalkylen? Patrick Petersson, Hushållningssällskapet

Hälsning från utlandet 1

Viktigaste nyckeltalen för dikalvsproduktion Linnéa Borgenvall, Gård och Djurhälsan

Viktigaste nyckeltalen för ungnötsuppfödning Anett Seeman , Gård och Djurhälsan

Paus

10.45

Min produktion och mina viktigaste nyckeltal Martin Andersson, Löderup Växt AB

Hälsning från utlandet 2

Naturbetesmarkens framtid ? en fråga om lönsamhet Mark Brady, Agrifood Economics Centre

Avslutning

De uppgifter du registrerar här kommer att sparas i en databas hos SLU. Personuppgiftslagen/ dataskyddsförordningen kräver att du först godkänner detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på SLU:s webb på sidan Behandling av personuppgifter vid SLU