Välkomna till en spännande workshop på temat svenskodlade baljväxter till bordet, men fokus på odlares försäljning och marknadsstrategier.
Varmt välkommen på detta seminarium
Tid och plats
Torsdag 30 november 2023 08.30-15.00 i Terra Nova, Slottsvägen 2, Alnarp
Deltagaravgift
Evenemanget är kostnadsfritt. Just nu 47 anmälda
Evenemanget är kostnadsfritt.
Just nu 47 anmälda
Anmälan
Görs på denna sida senast 25 november.
Mer info
lisa.germundsson@slu.se, eller på webben
Arrangör
Seminariet arrangeras av Projekt Bönan till bordet, Lokala Baljväxter LoBa och SLU Partnerskap Alnarp.
Email
För- och efternamn
Ev. organisation
Deltar på
Specialmat etc.
Program08.30Mingel 09.00Välkomna09.15Presentation av LoBa, Lokala Baljväxter, och avstamp för framtiden 09.30 Livsmedelskedjans olika aktörers inspel på ökad konsumtion av svenskodlade baljväxter.10.15Bensträckare, kaffe. 10.30Workshop i mindre grupper: Vad hindrar uppskalning av volymer från fält till bord? 12.00Lunch baserad på baljväxter, Alnarp restaurangen 13.00Rapportering och slutsatser av vad grupperna kom fram till. 13.30Livsmedelskedjans olika aktörers inspel på ökad konsumtion av svenskodlade baljväxter 14.15Kaffe 14.30Sammanfattning av dagen och hur vi går vidare.15.00Avslut och tack
08.30
Mingel
09.00
Välkomna
09.15
Presentation av LoBa, Lokala Baljväxter, och avstamp för framtiden
09.30
Livsmedelskedjans olika aktörers inspel på ökad konsumtion av svenskodlade baljväxter.
10.15
Bensträckare, kaffe.
10.30
Workshop i mindre grupper: Vad hindrar uppskalning av volymer från fält till bord?
12.00
Lunch baserad på baljväxter, Alnarp restaurangen
13.00
Rapportering och slutsatser av vad grupperna kom fram till.
13.30
Livsmedelskedjans olika aktörers inspel på ökad konsumtion av svenskodlade baljväxter
14.15
Kaffe
14.30
Sammanfattning av dagen och hur vi går vidare.
15.00
Avslut och tack
De uppgifter du registrerar här kommer att sparas i en databas hos SLU. Personuppgiftslagen/ dataskyddsförordningen kräver att du först godkänner detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på SLU:s webb på sidan Behandling av personuppgifter vid SLU