Partnerskap Alnarp
Hem
[ Logga in ]

Agroforestrykonferens 2022

Vi har samlat svenska agroforestrypionjärer, nordiska forskare samt policyexperter som kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Dag två avslutas med en workshop där vi tillsammans diskuterar vad som kan räknas som agroforestry i Sverige och hur dessa system kan bli mer etablerade i svensk matproduktion.

Konferens torsdag - fredag 6-7:e oktober med start 9:00 Aulan på SLU Alnarp, Sundsvägen 6, 230 53 Alnarp. Vägbeskrivning hittar du här: Aulan på SLU Alnarp. Vänligen kom ca 20 min innan konferensen börjar för att registrera dig.

Studieresa lördag 8:e oktober: avresa 8:00, hemkomst ca 21:00, Gustav Adolfs torg, Malmö.

Mat: Fika ingår på konferensdagarna. Lunch, fika och middag ingår på studieresan.

Karta

Tid och plats

Torsdag 6 oktober 2022 09.00 - fredag 7 oktober, Aulan på SLU Alnarp

Deltagaravgift

Konferens är gratis, middag torsdag kväll 250/150 kr, studieresa 300 kr

Just nu 203 anmälda.
På grund av det höga trycket på platser och begränsat antal personer i en av konferensens lokaler så har vi stängt anmälan i förtid.
Om du vill sätta upp dig på väntlista så skriv till elsa.lagerqvist@agroforestry.se

Anmälan

Görs på denna sida senast 4:e september. Om du har informationsmaterial (poster, roll-up, info-blad, broschyrer etc.) som du vill sätta upp eller lägga fram i samband med konferensen, hör av dig till oss: styrelsen@agroforestry.se.

Mer info

https://agroforestry.se/konferens-2022/ eller maria.ernfors@slu.se

Arrangör

Mötet arrangeras av Agroforestry Sverige, Holma folkhögskola, Institutionen för Biosystem och teknologi på SLU, Jordbruksverket och SLU Partnerskap Alnarp.

Anmälningsblankett:

Email

För- och efternamn

Mobilnummer

Ev. organisation

Deltar på


Specialmat etc.

 

De uppgifter du registrerar här kommer att sparas i en databas hos SLU. Personuppgiftslagen/ dataskyddsförordningen kräver att du först godkänner detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på SLU:s webb på sidan Behandling av personuppgifter vid SLU