Partnerskap Alnarp
Hem
[ Logga in ]

Växande Möten

Klimatet angår oss alla och därför är temat för denna träff affärspotential för klimatinsatser. Vi kommer att få ta del av föreläsningar, diskussioner och utbyta erfarenheter inom olika klimatinsatser. Vi kommer exempelvis att beröra kolinlagring och ny teknik.

Växande möten är för dig som är verksam inom lantbruk eller trädgård och vill bli än mer redo för vad framtiden kräver.

Kvällens två föredrag är

  • AI i klimatets tjänst - Kalle Åström, professor vid matematikcentrum på Lunds Universitet som forskar om datorseende och maskininlärning samt är koordinator för ett nätverk AI Lund för forskare som är intresserade av artificiell intelligens
  • Skånefrö om deras biokol - Sven-Olof Bernhoff, vd på Skånefrö

Växande Möten är ett forum som kostnadsfritt erbjuder möjligheten att kunna utbildas i hur du kan möta några de olika utmaningar som framtiden bär med sig med hjälp av nytänkande, utveckling och innovation.

Varmt välkommen på detta seminarium

Tid och plats

Tisdag 13 september 2022 17.00-19.30, Bosjökloster

Deltagaravgift

Fritt.

Just nu 54 anmälda

Anmälan

Görs på denna sida senast 7 sept.

Mer info

Helena.Kurki@sjobo.se

Arrangör

Växande Möten arrangeras av Innovationscenter för landsbygden tillsammans med LRF Skåne, Region Skåne samt SLU Partnerskap Alnarp.

Anmälningsblankett:

Email

För- och efternamn

Ev. organisation

Deltar på
Specialmat etc.

 

De uppgifter du registrerar här kommer att sparas i en databas hos SLU. Personuppgiftslagen/ dataskyddsförordningen kräver att du först godkänner detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på SLU:s webb på sidan Behandling av personuppgifter vid SLU