Partnerskap Alnarp
Hem
[ Logga in ]

Växande Möten

Se hit alla lantbrukare och trädgårdsföretagare i Skåne!

Mötet ska inspirera dig till nya tankar och idéer som kan leda till forskning och innovation. Mötet inleds med två inspiratörer Jens Thulin, som berättar om sitt företag och affärsmodellen Mylla mat och Christer Wannebro, som berättar om diversifiering av sitt företag, där grisstall har blivit fiskstall. Därefter får vi en inblick i LRFs forsknings- och innovationsagenda som togs fram 2021 av medlemmar och branscher. Här kommer vi att ställa oss frågan; vad behöver hända här i Skåne för att vi ska fortsätta att vara framgångsrika?

Växande Möten är ett forum som kostnadsfritt erbjuder möjligheten att kunna utbildas i hur du kan möta några de olika utmaningar som framtiden bär med sig med hjälp av nytänkande, utveckling och innovation.

Vi börjar med ett inledande stormöte den 29 mars 2022 kl 12-16 för att prata om hur vi kan göra våra gröna företag mer rustade för framtiden och växa vidare. Detta kommer att följas av fler möten som bjuder på kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och nätverkande.

Arbetar du inom eller leder ett företag inom lantbruk eller trädgårdsnäring? Vill du bli än mer redo för vad framtiden kräver av dig och din verksamhet? Då ska du delta i Växande Möten!

Här kommer vi att träffas för att kartlägga och identifiera olika framtida utmaningar och börja spåna kring hur dessa kan hanteras. Vi kommer också utbyta erfarenheter, utbildas och göra workshops inom olika ämnen. På det första mötet kommer vi att få inblick i LRF:s Forskning och Innovationsagenda som togs fram 2021 av medlemmar och branscher, men också prata om vad som behöver hända här i Skåne för att vi ska vara fortsatt framgångsrika. Du kommer också att få mer information om Växande Möten och vad som kommer att hända framöver

Varmt välkommen på detta seminarium

Tid och plats

Tisdag 29 mars 2022 12.00-16.00, Bosjökloster

Deltagaravgift

Fritt.

Just nu 37 anmälda

Anmälan

Görs på denna sida senast 26 mars.

Mer info

Helena.Kurki@sjobo.se

Arrangör

Växande Möten arrangeras av Innovationscenter för landsbygden tillsammans med LRF Skåne samt SLU Partnerskap Alnarp.

Anmälningsblankett:

Email

För- och efternamn

Ev. organisation

Deltar på
Specialmat etc.

 

De uppgifter du registrerar här kommer att sparas i en databas hos SLU. Personuppgiftslagen/ dataskyddsförordningen kräver att du först godkänner detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på SLU:s webb på sidan Behandling av personuppgifter vid SLU