Alumnträff i samband med Branschdag Trädgård 2017

Alla intresserade hälsas välkomna till Branschdag Trädgård kl 9-15.
Du som är hortonom eller trädgårdsingenjör hälsas dessutom välkommen att återknyta kontakten med universitetet och nätverka med nya studenter, gamla kursare och bekanta.

I år ligger fokus på forskning som pågår vid SLU i Alnarp. Ett axplock av forskare från SLU presenterar sina spännande projekt. Presentationerna följs sedan av ett mingel. Ta chansen och träffa gamla kursare och knytnya kontakter. Det bjuds på mat och dryck


Tid och plats

Alnarpsgården, Alnarp onsdag 15 november 2017, 9-16 branschdag, 16-18 alumnträff

Deltagaravgift

Fritt deltagande men vi villgärna ha en anmälan för att planera förtäring. Studenter behöver inte anmäla sig till branschdagen, men gärna till alumnträffen. Just nu 31 anmälda.

Anmälan

Görs på denna sida, senast 8 november 2017
Anmälan som utställare på Branschdag Trädgård gör du här.

Mer info

Fanny.Malmstrom@slu.se

Arrangör

Träffen arrangeras av SLU Alnarp, SLU Alumn och Partnerskap Alnarp

Anmälningsblankett:

Email

För och efternamn

Organisation

Mobil

Beskrivning av din organisation

Deltar

 

Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter i denna blankett så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.