|
Alnarps Mjölkdag: Bygga för mjölk - inte bara stallet! |
Alnarps Mjölkdag vänder sig i första hand till mjölkproducenter, rådgivare och studenter. |
Tid och plats |
Onsdag 8 november kl 09.00 - 15.00, Aualn Alnarpsgården, SLU Alnarp |
Deltagaravgift |
350 kronor (inkl. moms), studenter på lantbruksskolor halv avgift. Inkluderar dokumentation, förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe, faktureras i efterhand. Just nu 53 anmälda. |
Anmälan |
Görs på denna sida, senast 6 november |
Mer info |
anders.herlin@slu.se Anmälningstiden har gått ut, vänligen kontakta anders.herlin@slu.se |
Arrangör |
Arrangeras av SLU-Alnarp Inst. f. biosystem och teknologi, Skånemejerier ek för, Skånesemin, LRF Skåne och Partnerskap Alnarp |
|
Program | 09.00 | Registrering, kaffe med smörgås | 10.00 | Välkomna och inledning ? Anders Herlin, SLU | | - Vision ? Mjölk i Sverige 2030 - Anna Forslid, Skånemejerier | | - Handlingsplan Mjölk LRF/ byggandet av djurstall och innovation - Malin Hagbardsson, LRF och Sara Lundberg, VÄXA | | - Hur bygger vi för att nå ett lönsamt Mjölkföretag? Hans Samuelsson, Kalset Mjölk Skeppshult | | - Min roll som praktiserande veterinär i planeringsprocessen att bygga djurstall - Annelie Wendt, Rosdala gård | | - Panel: Frågor och diskussion | 12.00 | Lunch | 13.00 | Fortsättning: | | - Finns det bra golv till korna? Hur fungerar den nya generationen av golv i kostall? ? Christer Bergsten, BT, SLU | | - SOPar som framgångsfaktor - Annica Hansson, Växa | | - Framtidens djurmaterial i ladugården ? har korsningskorna en plats? Evgenji Telezhenko | | - Panel: Frågor och diskussion | 14.50 | Kaffe och förfriskningar, avslutning |
|
Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter i denna blankett så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.
|
|
|