Matsvamp, hållbarhet, hälsa och mervärden

Matsvamp, hållbarhet, hälsa och mervärden

Seminariedagen är den tredje som anordnas av SLU Alnarp i syfte att skapa tillväxt inom området matsvamp i Sverige. Årets seminariedag handlar om matsvampar som livsmedel utifrån ett kretsloppsperspektiv. Matsvampar och hälsa är idag aktuella forskningsområden. Fokus på denna seminariedag är hur dessa två huvudområden kan skapa mervärden.

Syftet med en seminariedag om matsvamp är att utöka nätverket och samverkan mellan SLU Alnarp som universitet och personer på myndigheter och i företag med intresse av matsvamp och som är involverade i den företagsmässiga delen av matsvamp, såväl den odlade som den vildväxande.

Tid och plats

Torsdag 27 oktober kl 08.30 ? 15.30, Crafoordsalen Sundsvägen 12, Alnarp

Deltagaravgift

Fritt deltagande. Ev avbokning måste ske senast den 17 oktober annars faktureras 500 kr. Begränsat antal platser Just nu 41 anmälda (max 50).

Anmälan

Görs på denna sida, senast 17 oktober

Mer info

Madeleine Uggla eller Helena Karlén

Arrangör

Dagen arrangeras i samarbete mellan Partnerskap Alnarp, SLU och Grönsaksmästarna

Anmälningsblankett:

Email

För och efternamn

Ev. organisation

Önskemål

Deltar på


 

Program hittar du här, Karta m.m. hittar du här

Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter i denna blankett så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.